Anotace: ...je tím nejpevnějším, největším poutem.
Já sám to nikdy nedokážu,
mít radost z pouhého žití.
Svůj život proto se tvým svážu,
neviditelnou, však pevnou nití.
Naše srdce se tak v jedno spojí,
láskou, tím poutem největším.
Rány osudu čas vždycky zhojí,
jeden druhému když budem vším.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?