Chtěl bych se tě dotýkat
i když jenom letmo
chtěl bych tebou prolínat
jak sluneční světlo
k sobě si tě přitisknout
cítit tvoje teplo
ty bys byla krajinou
kde by všechno kvetlo
přivonět si k vlasům tvým
co jak jaro voní
bez armády dobít klín
jenž se se mnou spojí
dotýkat se kůže tvé
hebké jako samet
mít tě pevné v náruči
slyšet každý nádech
líbat tvoje rty rudé
co jak jahody lesní chutnají
jenom na to pomyslím
tak se mi dech zatají...