Ztratili jsme se
v duze
v duze, kam slovo IN
zavítává bez pozvání...
Zamotali jsme se
do rukou prokletých
těch, pro které jen jedna láska
vítězí..
Pohrdají naši existencí
znásilňují s pocitem vysvobození
spřádají sítě
pro ty nejslabší...
Jsme vězni ve svých hlavách
Jsme vězni v hlavách cizích
Jsme vězni, co se láskou nahlas nechlubí
ač vykřičet ji
někdy
chtěli by
jako všichni ostatní....