Láska
Anotace: Co je to láska...(?)
Láska je jak krásné město andělů,
které z mapy zmizí a ztratí se v popelu,
láska je nejkrásnější ze všech květin,
která uvadne během několika setin,
láska je nejstrmější ze všech skal,
na kterou když nevylezeš zbyde ti jen žal,
láska je všech citů kat,
hlavu ztratíš...napořád...
Komentáře (2)
Komentujících (2)