Anotace: Každý se snaží najít nejlépe sedící příměr k tomu úžasnému pocitu, jemuž se nepoeticky říká orgasmus...já si dnes myslím, že je to nekonečno v očích... dneska... zítra mi třeba někdo vysvětlí, že to není to pravé ořechové (slovensky sa povie orechové)
*
vzpomínky v pohledu
jsou skryty
pod všemi kytkami světa
pomněnky lilie
a z růže pár okvětních lístků
s rosou očekávání
úsměv to dopoví
v sevření rytmu
a dvojitém tepu
ta-dam ta-dam ta-dam
a vzpomínky v pohledu
s kytkami vystřídá
hloubka modrého nekonečna
I když skoro na všech tratích staví koridory, ta-dam ta-dam navždy v modře vrostlých kostech zůstanou..
26.01.2016 00:02:04 | Papagena
Jojo, ve mně to taky zůstalo, za sedm let jsem najezdil vlaky kolem čtvrt milionu kilometrů... ta-dam dělají vozy se čtyřkolými podvozky... tady je to ovšem o něčem jiném Dík a nazdar!
27.01.2016 00:06:11 | aravara