Do snů za mnou chodí nádherná víla je polonahá úžasná
tělo jí halí jen krajkově bílá látka skoro průzračná
Lehá si za mnou do kupy listí koukáme spolu do kurun stromů
ani netuším kde vlastně jsem ale už nechci odejít domů
Ona mě začarovala ona mě zmátla ona mě okouzlila víla mě láká
chci malovat ji prsty ve vlasech je tak dokonalá
Byla ji zima celá se třásla rozechvělá je ještě víc krásná
tančí ladně na louce mezi paprskama
Slunce jí na tvář úsměv kreslí
a mě zas pohltil pocit štěstí když je tu víla..
Díky té víle je krásná každá chvíle
dny černobílé jsou zase barevné
její rty rudé ochutnat smím je
z nich krmí mě polibky nádherné
Objetí od ní je jako tisíce měkkých polštářů
netuším jestli na něco jiného myslet vůbec dokážu
Víla mě chytla do sítí svých miluji její oči i její smích
její tělo smyslné její slůvka dokonalá
přeji si jediné aby mysl má se už nikdy neprobrala...
Krásně něžné dílo. Pár rýmů to chce ještě vypilovat ale obsah je parádní! Mimochodem vítej na Literu :) jen tak dál
22.01.2016 01:27:55 | Lioness
Toho si cením. Zajisté nic není dokonalé ale časem se vše určitě zlepší.. Jinak také děkuji za přivítání x)
22.01.2016 01:41:03 | Reverus
Nic není dokonalé to každopádně tak už to chodí! Ale jak říkám obsah parádní :)
22.01.2016 01:58:01 | Lioness
Ještě jednou děkuji. Od autorky takových děl to polichotí. Oproti tobě jsem hold tak deset let pozadu xD No škoda jen že se zde dá přidávat jen jedno dílo denně se zlatým účtem dvě..
22.01.2016 02:29:38 | Reverus
Jakých takových děl? :D nevím proč pozadu, vývoj probíhá vždy a neustále :) a víc děl denně by stejně njkdo nestíhal číst
22.01.2016 09:17:37 | Lioness