Anotace: Doteky Je dotek hřešení či rozhřešení meditace těl alarm všech smyslů na povel přírody co...
V dlaních je největší síla člověka...
Vítám Tě, milá Dájenko, a přeji hodně krásných a zajímavých prožitků na Literu, věřím, že si najdeš své čtenáře, já jsem již určitě :-)
23.01.2016 09:35:01 | Helen Zaurak