Vidíš...
zase sněží
půlnoc svlékla z ramínek
všechno co stěží
uložíš ke spánku
mezi plno hvězd
vlastně bylo zataženo
a já ti šeptala
že máš povoleno
osud mého hlavo- lamu
plést
moc hezká básnička, i písnička. Já ty české skoro neposlouchám, ale tahle je povedená :)
29.01.2016 15:15:44 | Benátčan
včerejší telefonní číslo jsem nedal .. dneska tedy hlavolam
ST
23.01.2016 16:20:40 | CeP