Pro
Anotace: den míjí den....
Den za dnem míjí den,
tisíce tváří kolem nás,
my míjíme se zas a zas.
A v duchu vidím tvoji tvář.
Je to jak sen.
Chci probudit se,
žít a zhmotnit vizi,
neležet suše doma,
jen jíst,pít a potom
vypnout televizi.
Chci z vánku čerpat sílu větru,
a za červánků tiše příst.
Vím,cítím co chci říci,
já miluju tě,mám tě rád...
Komentáře (2)
Komentujících (2)