Mám rád milostné básně díky jejich jednoduchosti a přímočarosti, díky krásným obrazům a naivitě. Ta tvoje se krásně čte, akorát se zadrhávám na větě "mi v snech mých krásně zazvoníš" a ve spojení "v srdci svém". To se mi vyloženě špatně čte.
25.01.2016 02:17:19 | Rampa.Tau
Díky! Původně to "mi" bylo jinde, za "mých", ale když jsem si to broukal, mj. na melodii "Posledního kovboje", přehodil jsem to. V tom druhém případě jsem taky měl napřed "mém ", ale "svém" se mi víc líbilo...
Jo, na stejnou notu lze zpívat i mé "Perutí černou"...:-)
26.01.2016 18:26:13 | Kozoroh 1