Zase je mi smutno
když se v tobě ztrácím
ve snu jsem chtěla důvod
proč jsme k sobě tací
zabloudili jsme
strašně k sobě blízko
kolem kruhu bez křídel
nikdo neletí
jsme tak nízko
a pořád tiše v tebe doufám
že se někde objevíš
že mi řekneš ... Ahoj Kači
ty mi nevěříš?