* Pobřeží a moře *
Anotace: Někdy je těžké srdci poručit, zda má či nemá doufat a zůstávat... Moře se přibližuje a zase oddaluje, pobřeží však vždy zůstává...
* Pobřeží a moře *
Jen tvé vlny smí mne mít
Sucho z mé pláně smýt
Touhu v písku rozemlít
Příliv příslibu letmé lásky
Proplouval s něhou pod oblázky
A šepot utišil sté nářky
Písek přesypán odlivem v dál
Čas moře dal, moře i vzal
Naději v břehu však zanechal...
Přečteno 479x
Tipy 5
Poslední tipující: A42, bogen, boneslash, Jort
Komentáře (0)