Přístav
*
*
*
Ztracena ve tvých proudech
sama sobě mizím z dohledu
A vítr myšlenek
vymetá všechny kouty mé duše
a na váhy kladu
co dobré
a co zlé ...
A v hlavě tisíc otazníků
Co pro lásku smí se udělat ...
Však když se mě bouře pochybností chystá smést
zachytím se kotvy tvého hlasu
A zase se najdu -
- v klidných vodách tvého pohledu
*
*
Přečteno 649x
Tipy 10
Poslední tipující: Janna, hanele m., jitoush, Amonasr, enigman, Nikita44, boneslash
Komentáře (3)
Komentujících (3)