Anotace: ...ad astra :)
Moc krásné, čtu již po třetí .. Jen mi to nedá musím upozornit na slovo lógr, osobně mi vyznívá zle, ale to je jen můj problém vím :). Každopádně přes tóny klavíru a tvé básně odpouštím :)
02.02.2016 17:26:54 | adriane9
Mě to dá spát. Jééé, jak mě už se chce dneska spát, ale tvoje báseň je opět krásná. ST :O)
28.01.2016 22:05:16 | Tichá meluzína