Nabídla jsem křídla
z prachového peří
taková ta malá bílá
jako když na ně sněží
zůstala jsem osamotě
ve vlastní vůní té zrádné Chloé
tolik jsem toužila se z ní svléknout
odpoutat
a jen tak si lehnout
do stínu černobílých krajek...
krásné Kett - moc se Ti to podařilo :)
ST
29.01.2016 10:38:58 | CeP