Vzpomínky
Anotace: vracejí se a nikdo je nevolal...
Každá vzpomínka na tebe mě bolí,
tak proč na ně myslím to o to tolik stojím?
Spoustu míst mi tě připomíná,
těžko se na velkou lásku zapomíná!
...pořád se moc trápím,
kdybych mohla tak se k tobě hned vrátím.
Lásko moje zbořil se mi svět
a já nevím jak ho znovu postavět!
Komentáře (2)
Komentujících (2)