Odpoutej mě
z dešťů hlasitých sirén
nemiluj mě
nikde
i když s tebou stejně půjde
můj stín
moje hlavní role
Am I good enough for you to love me too?
zakletá princezna ...
to by chtělo zahřát ... ručníkem
než stín zmizí :-)
31.01.2016 13:25:32 | Danger