ulice
Anotace: ..takové toulání..
Kličkuji ulicemi beze jména
a jedna Tvoje jméno nosí,
stejně jak ona krásná žena,
má zvláštní kouzlo v sobě, či co si,
slova zdají se pak býti zástěrkami
k činům, které jednou poplynou,
ve chvíli kdy budeme spolu sami,
budem jednou jedinou tou rovinou,
rovnicí co známá, bude míti jména ,
jeden muž a krásná žena,
a třeba někdy do svítání,
prožijou slastné milování...
Komentáře (1)
Komentujících (1)