Chci tě
Anotace: Někdy vidíš a necháváš být, věříš že, zas ta šance nastane. Jít za ní a říct ji že pro ni chceš ží...
Někdy vidíš a necháváš být,
věříš že, zas ta šance nastane.
Jít za ní a říct ji že pro ni chceš žít.
a že pak ve tvém náručí, napořád zůstane.
Druhá, třetí šance a už čekat nemůžeš,
tak ji oslovíš a jdeš si za svým snem.
Vždy se vším víš, že ji pomůžeš,
a budeš ji milovat víc a víc den za dnem.
Doufáš že, zjistí jak skvělá je,
že uvidí koho, všeho může vedle sebe mít.
Aby si věděl že, ji štěstí hřeje,
a mohl jsi večer v poklidu snít.
Teď už jen stojíš a zase vyčkáváš,
snažíš se, aby si to v jejich očích byl, ty.
Držíš, ji, a tlukot jejího srdce vnímáš,
Hledíš ji do očí a chceš, aby tobě věnovala své city.
Přečteno 456x
Tipy 3
Poslední tipující: Kett, boneslash
Komentáře (2)
Komentujících (2)