Anotace: ...
Opět smích
se zračí
na Tvé tváři
temné hvězdy
nocí znovu září
Tvá hlava
spočívá na mém rameni
v bezpečí
před zlým znamením
slyším Tvůj tichý
dech
zrak upřený do tmy
na zádech
spojen v jeden celek
jedno tělo
já vím
že spát
by se mělo
však dlaň
rozpaluje
a prsty píší
na Tvou šíji
noc je dlouhá
dej nám jen
chvíli
malou
na lásku...