Ve vůni
V kůži, v dlaních,
na rtech,
v každém vlasu
cítí vůni
bez úžasu
známou.
V danou
chvíli
nejdou slepě ulicí.
Jak dva strážníci
pozorně ji střeží
v stínu věží
a doufají,
že třeba potají
se dík té vůni
znovu potkají.
Přečteno 516x
Tipy 7
Poslední tipující: JSJ, Misha, MARKO, enigman, Maggot7
Komentáře (6)
Komentujících (3)