Anotace: ...
Říkáme-li si
při loučení
„někdy“
znamená to
„možná“, „nikdy“...
Protože čas od prvního okamžiku
obrušuje hrany emocí
a vášně...
Co na tom,
že nyní nemohu
klidně usnout
a trýznivá bezmoc tíží tak,
že se nedá vydržet...
Miluji Tě,
právě nyní.
Budu Tě milovat dál...
Miláčku...
Přesto,
že jsem Ti to
nikdy
neřekl...
...protože to vůbec není jen tak...říct to....:-)
05.02.2016 07:55:01 | xlps
Ano, není...je to tak křehké...
05.02.2016 19:27:27 | Zbynislaw Thinkiewicz
...to taky...:-)
05.02.2016 20:25:14 | xlps