Anotace: Není to o lásce k vymyšlené postavě, ale o holce, která jí je pěkně podobná :)
Hermiono,
dnes na sklonku noci,
viděl jsem Tě snovo.
Pohled na Tebe,
léčí duši zapomněním,
z modrého nebe.
V mořích Tvých očí,
se ona snadno utopí,
má mysl od ní vykročí.
Magii může kázat
Tvá křehká ladnost,
nevinná roztomilost,
a já se Tě proto musím tázat:
Kouzelná Hermiono,
dost bylo polyfonního teroru,
budeme konečně mono?