Kolik nocí proplakala,
pojem o tom ztrácela,
od lásky vždy utíkala,
pak se zase vracela,
pro další rány naříkala…
A pro tu bolest v jejích očích
vždy když srdce vzal,
pro ty slzy v chladných nocích,
že už zase lhal,
proto velmi trápilo mě,
že on nikdy neplakal.