Ležím v trávě
mezi kapkami rosy.
Prstem v oblacích
kreslím obrysy
nás dvou.
Pomalu se stmívá,
zem mě tak studí,
já však nemůžu se
hnout.
Vždyť princezny budí
princ.
Tak už prolom stěny
stébel trávy
a ulehni po mém
boku.
Ve hvězdách jsou psány
příběhy o nás dvou.
Drž mě za ruku
a nalistuj další stránku ...
až pohladí trávu
ulehne sama bez střípků
pak polibkem tě probudí
co je psáno ve hvězdách
je ukryto v každé lístku
princezno s perlami ve vlasech
22.02.2016 21:35:01 | Danger