Každý ti tleská
myslí si, jak jsi nebeská
a hezká
ale já vím že jsi mrcha
podlá
moudrý prchá
poblouzněni iluzí krásy
domů zvou si tě
bláznů hlasy
nabídnou ti holou kůži
ty na hrob položíš
černou růži
obrnil jsem se krunýřem
před tebou,... mordýřem