Oslnila mě již dříve,
nebyly to bezcenné chvíle.
Dokázal bych uběhnout míle,
abych ji mohl spatřit v plné síle.
Měl jsem si udělat výlet,
abych mohl onu věc sdílet.
Nenechte se však lehce zmýlet,
o tomto daru mnohdy sníme.
Já ale nejsem žádný snílek
stačí přeci trochu píle.
Netřeba při tom kvílet,
postačí vyhlídkový let.
Lehce se dá míjet,
tělo se může svíjet.
Začínám z toho šílet,
napoví mi naběhlý ret.