Přiměl mě vzbudit se uprostřed zimy,
tancovat s neživým mezi stíny,
navěky upsat svou ztracenou duši
pod jméno tvé vyryté tuší.
Milovat nesmím a přece musím,
prý málo jsem trpěla, tak ať víc zkusím,
pak teprve poznám, co je to zločin,
jen stiskni mou ruku a zavři oči.