Valentýn z jiného úhlu
Anotace: tuším, že titulek mluví za vše
ve víně pravdu hledá ten, kdo se bál,
že ten, kdo touhou jeho je, by se smál
jen žádné trapné fráze, prostě jen žár,
nejsme my milenci, manželé, ni pár
ti dva už nejsou nic, však jeden stále volá "hej,
pořád tu stojím, tak mě nepřehlížej!"
ten druhý své trable má,
první ho nezajímá
vetřít se do přízně již nejde, zdá se
"Co chce tu tohle přeotravné prase?"
chce jenom pochopit co stalo se a proč
proč cítí se jak psí, či kočičí moč
Ta touha jedem je, co prvního pálí
druhý už nevidí, jak prvního válí
však s prvním jak jen někdo může být rád,
když on sám se sebou se chce jenom rvát?
Komentáře (0)