Proč to nejde?
Anotace: Je mi zima I mé srdce chladne Naděje stále přežívá, Ale k čemu je mi to platné? I když náš osu...
Je mi zima
I mé srdce chladne
Naděje stále přežívá,
Ale k čemu je mi to platné?
I když náš osud znám
Stále doufám
Po nocích brečívám
Vždyť ty seš ten ideál
V srdci tě stále mám
A tak to bude i dál
I když náš osud znám
Stále doufám
Proč jen nejde vrátit čas
Říct počkej si na mě
Co teď zbyde z nás?
Dva šťastní nešťastní ve tmě
I když náš osud znám
Stále doufám
Moje dny srdce bolu
Mám chuť utopit v alkoholu
Alkohol nic neřeší
Řekne každý vám
Jenže bolest vyléčí
Když nic nevychází nám
I když náš osud znám
Stále doufám
Láska to je překrásný cit
Jak krásný tak bolestný
Nechci jej dál v srdci mít
Co prožívám je otřesýný
I když náš osud znám
Stále doufám
Je toho tolik co vám chci povědět
Ale čas kvapí
Chvíli to bude ješté bolet
Nic už mě nepřekvapí
Přečteno 290x
Tipy 4
Poslední tipující: Janna, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)