Anotace: každý ji zná... když je s námi, je to něco kouzelného, když o ni přijdeme, jako bychom ztratili všechno...
Cítím ji pod kůží,
polykám těžce,
i o trn na růži,
bodnu se lehce.
Slunce když vyjde
i sněhulák roztaje,
ona když přijde,
nepočítáš výdaje.
Bez ní žít nelze,
všichni to vědí,
mlčíme dlouze,
jako před zpovědí.
Ticho přec spousty slov
slyšíme v hlavě,
nikdo nic neřekne,
blýskne se právě!
Májová bouřka
přežene se nebem
a naše zkouška,
ať projde si přejem.
Slunce zas svítí,
hřeješ mě nejen na dlani,
myšlenky hýří,
co zítra přinese svítání?
Všichni ví, kdo to je,
ta o které píši.
V srdci nám zůstane,
dýl než víno v číši.
to je překrasneeeeeeeeeeeeeeeeeee:-)
20.02.2016 23:27:31 | tvořilka
Vyměníme-li ve slově LÁSKA čtyři písmena a jedno vynecháme, dostaneme slovo PIVO.
15.02.2016 21:26:19 | Nikotin