Jedna pusa
Anotace: a svět je vzhůru nohama...
Něco jsi ve mně probudil, celá uvnitř hořím,
jedna pusa stačila a své opevnění bořím.
Náhle vidím všechno jinak, čekám na okraji srázu.
Přijdeš? Nebo sama skočím do hlubin pro svou zkázu?
Vidím, co dřív nebylo, či jsem vidět nechtěla?
Struna v D Dur vibruje a ve mě se temně rozléhá.
Přemýšlím nad odezvou, co běží Tobě hlavou,
čas nám snad ukáže, kam naše kroky povedou...
Přečteno 414x
Tipy 1
Poslední tipující: boneslash
Komentáře (0)