Vzpomínám,
jak jsi mě vášnivě líbal,
jak sladká slůvka do ucha šeptal.
Jak si při mně stál a pořád miloval.
Ale ta jedna noc to změnila,
v tu dobu jsem už o budoucnu snila.
Probudil mě zvonek,
u dveří stála žena v uniformě
a sdělila, že se nikdy sem už nevrátíš,
že do nebe odešel sis.
V tu ránu mžitky před očima jsem měla a upadla.
Vstát jsem nemohla,
jen ccítila tu ohromnou bolest,
a jak slzy stékají na zem.
Klepala jsem se,
důležitá část ode mě odešla,
a nikdy se nevrátí.
Část mého života byl
jsi ty.
Nikdy nezapomenu na tvůj úsměv
na tvůj hlas, na tvé oči ani na tu radost ze života. ♥,