MARNÁ SNAHA
Báli jsme se lásky já i ty
že zkropí nás že zmoknem
zavřeli jsme dveře před city
a ony přišly oknem
prolezly drze a bez ptaní
marně jsme se jim kryli
vnikli k nám ti hosté nezvaní
a zmohli nás v tu chvíli
po krátkém zápase vítězném
zdolali duše obě
bez výhrad tvrdě jim podlehnem
navzájem pak i sobě