Dnes je dnes
Včera spolu byli jsme
Nebyli to jen minuty
Neznám lepšího odpoledne
Ale zpět do reality
Když jsme si zas uvědomili
Jak na tom jsme
Všechno jsme zahodili
Všechno šlo do háje
I když řekli jsme si:
"Nic to samozřejmě neznamená"
Něco to bylo přeci
Jsem naivní a hloupá
Pokud jsem taková já tak i on,
Řekl mi.
Chci aby měl klon
Bylo by to příjemné přeci
Včera bylo včera,
Dnes je dnes
Jak špatná je nevěra?
Špatná jako to dvoučárkované es
Komentáře (0)