Anotace: Taková noční miniatura
Možná, že máme
srdce svá z kamene.
Věděl bys čí je to vinou?
Některé bolesti
zůstanou neměnné -
tiše si burácí pod hladinou.
kamenná srdce lidi nemají...
22.02.2016 11:54:50 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?