NA VRCHOL
Anotace: někdy prostě vše riskujeme...
Štiplavý pot prach z tváře mi smyl,
bouřková mračna nad hlavou,
pod tělem kamenný chlad.
Šplhám se výš z posledních sil,
tělo se chvěje únavou,
vydržím, VYDRŽÍM - snad.
Krok sun krok, nádech a výš,
jeden bod, druhý, rychle třetí!
Bouřka má temný hlas.
Až zdolám tu skálu, skočím - však víš,
do propasti sletím,
-s Tebou-
zlámeš mi vaz.
Přečteno 368x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, Lioness, Robin Marnolli, enigman, boneslash
Komentáře (3)
Komentujících (3)