Amen
Jsem z cigarety jiskra,
ta si právě výskla,
když zažel si její plamen,
závojem dýmu chyt kolem ramen
a dokouřil si příliš brzy,
dřív než jsem řekla Amen.
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, enigman, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)