Duše nemůže umřít, iluze ale snadno.
26.02.2016 08:15:15 | Lilien
Ale jistě, vím, že je duše nesmrtelná (psal jsem o tom např. v díle Chrpy a hvozdíky), pocit umírání a slábnutí mít však může, umírat neznamená umřít. Jde spíš o experesivní vyjádření, lehkou nadsázku a ironii. :) A iluze, ty umírají snadno, to je pravda, z toho už jsem taknějak vyrostl, už se ani na nic netěším.
26.02.2016 12:16:12 | el sereno
Když se ponoříš do sebe sama, poznáš bezbřehé štěstí.
26.02.2016 12:37:42 | Lilien