Po stopách doteků
z řas co stín tmu
odpoutal a vpil
chuť do retu
jako lásku
zmáčenou
v marmeládě
nevím jak chutná-š
ale vážně
já... mám Tě...
každou chvíli
po vteřině
na jazyku
odjistím ústa
a
vy-křiknu
že ...Ty a já...jsme
"jedno jen ze dvou částí
dvě křídla nad propastí"