Obraz
Anotace: Jeden obraz..jedna láska..
Z galerie života mých všedních dnů
Jen jediný obraz tak moc dobře znám
Obraz mých pocitů, přání a snů
Plátno, na němž jsem jenom já sám
Z palety osudu barvy jsou míchané
Však jednu malíř tam zapomněl dát
Barvu tvých očí, co v mysli mi zůstane
Vždycky když samota nastolí řád
A tak tě prosím slovy skromnými
Zůstaň už napořád po všechen čas
Obraz se rozzáří barvami pestrými
Pak spolu budeme malovat nás
Přečteno 430x
Tipy 13
Poslední tipující: MARKO, Móny, takova, Jeněcovevzduchukrásného, danaska, Jin&Jang, 666 Idiot MCR, Janna, Kett, Pavel Vlček
Komentáře (6)
Komentujících (4)