Křehká a krásná
v kostýmu pro anděla
křídla si svlékla
jen když ho chtěla
v ozvěnách na druhou
opít ho vůní
zatřepat - nemíchat
jestli zůstane u ní
tělo na tělo
v bouři se hřát
rozkliknout
milovat
na co si hrát
zašeptat do kůže
jestli je to krásný
doteky přemůže
on
v nesnázích krásky...