Jsem jako princezna
v království věčného jara.
S růží ve vlasech,
jež nikdy neuvadá,
ulehám na lože našich snů.
Cítím tlukot tvého srdce,
dotek měkkých rtů,
v náruči mého prince,
v objetí sametu,
klidně usínám a vím,
že se ráno probudím
vedle tebe...
... a sny splynou s naším dnem,
jsi mou pohádkou se šťastným koncem...