Spánek
Anotace: Jedna dívka..dechberoucí Láska..usínání
Vítr už podzimní listí rozfoukal
Za oknem mrazivá noc na mě dýchá
Andělská křídla ve sněhu zanechal
Ten kdo tě strážívá v hodinách ticha
Tvé oči usnuly spánkem poklidným
Sny co máš, možná už dotkly se hvězd
Já opět propadnu hlubinám bezedným
Až snem o lásce tvé nechám se vést
Bouře tvých vlasů se rozlila na polštář
Tma všude kolem nás rozprostřela sítě
Polibkem něžným pohladím tvojí tvář
Se slovy na rtech: Lásko já miluji tě
Přečteno 499x
Tipy 13
Poslední tipující: Dreamy, Lucucu, takova, Kett, enigman, Jeněcovevzduchukrásného, Móny, zdenka, VEDz RVAHEs, intellect_wench, ...
Komentáře (9)
Komentujících (5)