Co dál...?
Nemůžu žít s Tebou
...ani bez Tebe
jsme dva nepřátelé
co lezou si neustále za dveře
(potřebuji Tě...)
Máš tvrdý vnitřní svět
a já něžný svůj
chceš všechno hned
já říkám jen stůj
Nemůžeš žít se mnou
...ani beze mne
jsme dva přátelé
co do srdce si lezou toužebně
(potřebuješ mě...)
Jen jeden problém
máme společný
neumíme říct si v dobrém
náš vztah není konečný
(ale je v nás...)
Komentáře (7)
Komentujících (7)