Znovu
Anotace: vrátila se a on odešel...
Roztřesená kolena prozrazovaly její strach,
slzy v očích ten nepřijemný tlak!
Znovu si ji ublížil
a to ses k ní jen na chvíli přiblížil.
Pohrál sis a šel vesele dál,
ale ona umírá...
Tu bolest už znovu nesnese,
pláče jak hloupá byla,
když se k tobě znovu vrátila!!!
Komentáře (0)