Začíná to nevinně,
každý to má povinně.
Školní láska vlažná,
není vůbec strašná.
Lehce se to říká,
když nás všude vitá.
Ono poupě rozkvětu,
Snad jej jednou dojedu.
Onen drahý cit mi ujíždí,
Před nosem mi přejíždí.
Přece nebude to split,
využiju jemnocit.