zkřehlé
Anotace: ..jsou někdy duše naše..
Nazuji
ostré nože
vzpomínkám
a po tabuli
skla,
ledové,
si dojedu
na druhý břeh,
pro horký
hrnek
Tvých slov,
tam v hřejivé
náruči
citů Tvých,
si vypiji
lahodný
šálek,
však
u dna
je skrytý
plátek
chuti kyselé...
Komentáře (1)
Komentujících (1)