Nacistická pračka
miláčku
v naších všedních
povinnostech
zakletá
nezapomeň
koupit prášky
.
do naši
nacistické pračky
co
pere jenom
do běla
.
kam si se
miláčku
kam si se
poděla
pračka
co vybělí i barevný
už jen úsměv
bývá potřebný
Přečteno 434x
Tipy 3
Poslední tipující: Iva Borecká
Komentáře (1)
Komentujících (1)