Anotace: ...
Počmárám těčernou tušípijákem vsáknuslovadušírozmažu tědo ztracenavygumujunaše jména
ztracenýchlásekve skicáku
nechceš mě
třeba jen tak
na památku???
♫
leda ve spacáku...
11.03.2016 00:10:00 | enigman
Taky by to šlo :-)
11.03.2016 07:00:28 | Kett
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?